Watersportvereniging ZC’37

ZC’37 is een watersportvereniging met een lange historie: we zijn in 1937 opgericht en had aanvankelijk haar thuisbasis in de Bovenhaven. De vereniging verzorgt als enige in Kampen zeillessen voor de jeugd, organiseert allerlei activiteiten: winterwandeling, de feestelijke opening en sluiting van het vaarseizoen, lezingen en andere bijeenkomsten. Naast het organiseren van verenigingsactiviteiten heeft de vereniging ook een jachthaven waar leden een ligplaats kunnen krijgen. Het reguliere onderhoud van de haven wordt voor een groot deel door de leden zelf gedaan.

Lid worden
Spreekt onze vereniging en jachthaven u aan en wilt u een ligplaats bij ons? Dat kan, aanmelden doet u door gebruik te maken van het online aanmeldingsformulier.

Iedereen kan lid worden; vanaf 8 jaar wordt je jeugdlid en vanaf 18 jaar wordt je gewoon lid. Vaste ligplaatsen worden alleen aan leden verhuurd, echter passanten zijn van harte welkom.

Winterperiode
Onze jachthaven biedt ook mogelijkheden tijdens de winter in een loods, op de wal en groot onderhoud in een verwarmde onderhoudsloods die per week te huur is. U kunt dit online reserveren.

Formulieren en documenten
Op de pagina Formulieren & Documenten zijn naast de formulieren ook andere belangrijke documenten te vinden zoals de statuten, havenreglement en verhuurvoorwaarden.
De tarieven van de ligplaatsen en wal opties kunt u vinden onder de link: tarievenlijst voor leden