Activiteitenagenda

Door admin

Programma activiteiten ZC 37 2017-2018

 

Zaterdag 4 november 2017

15.00 uur. We hopen dan de brandweer te verwelkomen. Wat moet je weten op het gebied van brandveiligheid aan boord. De brandweer heeft vast  nog nuttige tips voor ons. Wil je meeluisteren en vragenstellen, kom dan naar de Hanzekof.

 

Zaterdag 9 december 2017

We gaan dan lekker stampotten, dit keer beginnen we om 16.00 uur. We zorgen voor een lekker glühwein. Voor deze activiteit is opgaven gewenst, graag ook opgeven of je vegetarisch bent. Je kunt je opgeven bij  ellazijlstra@gmail.com

  • graag het aantal personen doorgeven en evt. of je vegetarisch bent of andere dieetwensen hebt.
  • graag echt vóór 28 november opgeven ivm de inkopen en bestelling!

 

Zondag 14 januari 2018

Nieuwjaarsreceptie om 15.00 uur in de veerman van Campen. Deze ligt aan de IJsselkade to de Van Heutszkazerne. Dit is altijd heel gezellig en wij hopen dat u samen met ons het nieuwe jaar wilt inluiden.

 

Zaterdag 3 februari 2018

Het is weer tijd voor onze jaarlijkse “snert” wandeling. Om 14.00 uur verzamelen in het Hanzekof. Fré neemt ons weer mee de natuur in. Wat Fré van vogels niet weet is het noemen niet waard. Het zijn bijzondere leerzame tochten en de snert na afloop is erg lekker. Kom je ook snert eten laat het ons dan even weten. Opgave bij petra.zijlstra@home.nl

 

Zaterdag 3 maart 2018

15.00 uur dan willen we graag weer een lezing organiseren. Een lid van onze vereniging vertelt en laat film/foto oid zien van zijn reis. Misschien ga je dit jaar ook zo’n tocht maken? Kom dan even luisteren.

 

Zaterdag 7 april 2018

15.00 uur. We hopen dan de (water) politie te verwelkomen. Wat is er aan de hand zo rond en op het water, wat maakt de politie mee en hebben ze nog nuttige tips voor ons? Kom het beleven bij ons in het  Hanzekof.

 

Zaterdag 5 mei 2018

Deze Bevrijdingsdag willen wij vieren met de opening van het vaarseizoen. We starten deze dag om 13.00 uur.  Op deze opening hebben we weer een maritieme markt. Hier kun je je spullen die je niet meer gebruikt (boot gerelateerd) te koop aanbieden. Het zou heel fijn zijn wanneer er veel deelnemers zijn. In de Hanzekof hebben we weer de nodige lekker happen waaronder een soepje met een broodje om 13.00 uur.

 

Het kan zijn dat data of aanvangstijden gedurende het seizoen wijzigen. Op de website worden de gewijzigde tijden vermeld en er wordt voor een activiteit altijd een mail verstuurd.

 

Na de opening van het vaarseizoen is in ieder geval het Hanzekof elke zondagmiddag vanaf 15.00 uur geopend.