Activiteiten overzicht ZC 37 2018-2019

Door Sidney Slagter

Activiteiten overzicht ZC 37 2018-2019

Zaterdag 3 november 2018

Brandpreventie

De heer Arie Broekhuizen komt ons het een en andere vertellen over brandpreventie en blusmiddelen. Zeker een aanrader.

Zaterdag 22 december 2018

Kerst in oud Kampen

Dit gaan we beleven op de Swaensborgh, dit is de luxe schoener van de familie Töller. Wij zijn welkom vanaf 18.00 uur tot ca. 20.00 uur. De Swaensborgh ligt aan de IJsselkade tegenover de Marktgang. Omdat wij ook een hapje willen presenteren is het handig dat wij weten hoeveel mensen er komen. Wil je je opgeven als je wilt komen, graag voor 18 december. Dit kan via petra.zijlstra@home.nl.

De drankjes zijn wel voor eigenrekening, maar het zijn “Hanzekof”prijzen. Tijdens Kerst in oud Kampen is het vaak druk en zijn de parkeerplaatsen bezet, hou er wel rekening mee dat je een eindje moet lopen of kom met de trein of met de fiets.

Zondag 6 januari 2019

Nieuwjaarsreceptie

Dan houdt de ZC37 weer haar nieuwjaarsreceptie om 15.00 uur, op de Veerman van Campen. Het is elk jaar weer een leuk evenement. Wij hopen dat u ook dit jaar weer met ons het nieuwe jaar in wil luiden. Datum volgt.

Zaterdag 2 februari 2019

Wandelen met Fré met na afloop heerlijke snert, de wandeling start om 14.00 uur.

Ook dit is weer een activiteit die we jaarlijks houden. De plannen zijn om te wandelen in de omgeving van de bypass. Wanneer je van de wandeling terugkomt staat er een heerlijk kopje snert op je te wachten. Ook als je niet wandelt mag je snert komen eten. Voor de wandeling en het snert eten moet je je wel even opgeven. Dit kan tot 29januari 2019 bij Petra Zijlstra. Petra.zijlstra@home.nl

Zaterdag 2 maart 2019 15.00 uur

Lezing

Wie en waarover, wordt nog bekend gemaakt.

Zaterdag 6 april 2019 14.30 uur

Bezoek d’olde Mesiende (stoomgemaal Mastenbroek)

Op het programma staat een bezoek (rondleiding) aan het stoomgemaal, dit is een stoomgemaal van rond 1850 en staat in het weidse Mastenbroeker polder. Binnen heb je een prachtig uitzicht op de machinerie en op de polder. Een bezoek meer dan waard. Bij aankomst krijgt u een kopje thee/koffie met…

Wil je mee dan graag even opgeven voor 30 maart bij Petra Zijlstra (petra.zijlstra@home.nl)

Bij het stoomgemaal is niet al teveel parkeergelegenheid. We verzamelen daarom om 14.30 bij de haven om zoveel mogelijk samen te rijden.

Weekend van 11 en12 mei 2019

openingsweekend

Na de winter willen we weer spetterend van start gaan. Het programma volgt nog maar je kunt wel alvast deze datum in je agenda zetten.

De Hanzekof is op zaterdag, wanneer er een activiteit is om 14.30 geopend, tenzij anders vermeld.